Publicat per

Valoració final

Bones festes!

La meva valoració de l’assignatura ‘Literatura catalana del segle XIX’ ha estat molt positiva, atès que he pogut estudiar amb profunditat i arribar entendre els moviments característics d’aquest segle i els seus autors més destacables.

L’aspecte que considero més positiu és la capacitat de crear PACS on podem experimentar amb nous formats com ara: gravar-nos per comentar un poema oralment o presentar un Power Point mitjançant la gravació de pantalla i d’àudio. Aquests tipus de treballs han fet que l’assignatura sigui molt més dinàmica i motivadora. A més, m’agradaria destacar la bibliografia que ens ha facilitat el professor i els seus vídeos, ja que han sigut de molta ajuda i molt fàcils d’entendre.

Pel que respecta a la competència, crec que la que he desenvolupat més són: la recerca, pel fet que hem hagut de buscar i seleccionar la informació corresponent i correcta per poder fer les PACS; i l’escriptura, perquè en tots els treballs realitzats he hagut d’utilitzar-la i tenir cura d’aquesta per presentar-los correctament.

Per acabar, vull dir que m’ha agradat molt la literatura d’aquest segle (encara que Canigó de Jacint Verdaguer em va portar certes complicacions de comprensió) i sí que no em desagradaria continuar estudiant-la.

 

Debat0el Valoració final

Deixa un comentari